Coaching van professionals uit de zorg/dienstverlening

Ervaren coaches uit de zorg-/dienstverlening helpen jou bij het ontwikkelen van je vaardigheden waardoor jij jouw functie nog beter kunt uitvoeren op een manier die bij jouw talenten past.

Kies je coach

Theo van den Hoven

Als senior systeem- en relatietherapeut heeft Theo ervaring opgedaan in verschillende werksettings, waaronder die met zogenaamd ‘moeilijke mensen’. Het is voor hem een mooie uitdaging te ontdekken wat ieders drijfveren zijn en hoe die, ondanks verschillen, tot verbinding kunnen leiden. Theo biedt zowel individuele coaching aan (waaronder managementcoaching) als systeem- en relatiecoaching. Hij is geschoold in de emotie focussed relatietherapie. Afspraken kunnen online of in de spreekkamer plaatsvinden.

Vraag meteen een afspraak aan >

John de Vet

Als ervaren leraar in meditatie en mindfulness en auteur van het boek ‘Leren Mediteren’ en ‘Mindfulness teksten’ is John de ideale coach als het gaat om meditatiecoaching. Deze vorm van coaching is uitermate geschikt voor wie op duurzame wijze meer rust, acceptatie en evenwicht wenst te ervaren in zijn leven.

Maak een 1-sessie afspraak om te ervaren wat mediteren met je kan doen of een individueel traject van 6 tot 8 afspraken voor een meer verdiepende ervaring. 

Groepstrainingen worden met regelmaat gegeven op de praktijklocatie van Coaching for Care, maar kunnen ook georganiseerd worden op een externe locatie als bedrijfstraining voor medewerkers van een organisatie. Neem gerust contact op voor het verkennen van de mogelijkheden.

 

 

Vraag meteen een afspraak aan >

Anita van Limpt

Anita heeft haar sporen verdiend als consultatief verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg. Zij heeft een pragmatische, doortastende aanpak. Vanuit een warme betrokkenheid is zij eerlijk en direct. Anita biedt zowel individuele coaching aan (o.a. burnoutcoaching en traumacoaching) als teamcoaching.

Afspraken kunnen online of in de praktijklocatie te Weert plaatsvinden. In overleg ook op een externe locatie. 

 

Vraag meteen een afspraak aan >

Jeroen Zwegers

Psycholoog Jeroen Zwegers helpt je op weg bij loopbaanvraagstukken, burn-out en stress op het werk. Psychologisch onderzoek, bijvoorbeeld naar je intellectuele sterktes en zwaktes, behoort daarbij tot de mogelijkheden. Jeroen helpt je op prettige wijze te verkennen welke eigenschappen jou als persoon kenmerken en bespreekt met jou waar jouw ontwikkelkansen liggen. Afspraken kunnen in de praktijklocatie te Weert plaatsvinden of online. In overleg ook op een externe locatie.

Eventueel kan aanvullend gebruik worden gemaakt van e-health en virtual reality, ten behoeve van het trainen van vaardigheden.

Vraag meteen een afspraak aan >

Kristy Hermans

Kristy Hermans heeft inmiddels als psycholoog jaren ervaring met het trainen en coachen van zorgmedewerkers en zorgteams. Kristy zal samen met jou jouw sterke kanten en krachten exploreren en versterken. Zij werkt vanuit een positieve insteek en is laagdrempelig in het contact. In een vertrouwelijke sfeer zal zij de uitdagingen die op verschillende levensgebieden kunnen liggen, met jou onderzoeken en daarin concrete handreikingen aanreiken om jou stap voor stap te laten groeien. Afspraken kunnen online of in de praktijkruimte te Weert plaatsvinden.

Vraag meteen een afspraak aan >

Simone Speelman

Simone Speelman heeft als psycholoog veel ervaring in het werken met mensen met burn-out, spannings-, trauma- en angstklachten. Zij heeft een warme en toegankelijke stijl. Simone vindt dat alles bespreekbaar moet zijn en probeert moeilijke onderwerpen dan ook laagdrempelig te maken zodat dit mogelijk is. Zij ziet de persoon die voor zich zit en kijkt samen met jou hoe je van klacht naar kracht kan werken.

Afspraken kunnen online of in de praktijkruimte in Weert plaatsvinden.

Vraag meteen een afspraak aan >

Angelique Heckman

Als ervaren professional begrijpt Angelique de complexiteit van zowel de zakelijke wereld als de zorg. Haar doortastende aanpak, gekenmerkt door het stellen van indringende vragen en een sterk observatievermogen, leidt tot concrete ontwikkeling en meetbare resultaten. Dankzij haar positieve focus en humor weet ze bovendien een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, waarin coachees worden aangemoedigd tot reflectie en beweging. Of het nu om persoonlijke groei gaat of een team dat optimale samenwerking zoekt, haar coaching succes komt voort uit eigen praktijkervaring in eindverantwoordelijke management rollen en een solide theoretische basis (Masters in Consulting & Coaching for Change). Kortom, Angelique biedt brede kennis, ervaring en een persoonlijke stijl die coachees aanzet tot groei en ontwikkeling.

Vraag meteen een afspraak aan >