Coaching van professionals uit de zorg/dienstverlening

Ervaren coaches uit de zorg-/dienstverlening helpen jou bij het ontwikkelen van je vaardigheden waardoor jij jouw functie nog beter kunt uitvoeren op een manier die bij jouw talenten past.

Kies je coach

Theo van den Hoven

Als senior systeem- en relatietherapeut heeft Theo ervaring opgedaan in verschillende werksettings, waaronder die met zogenaamd ‘moeilijke mensen’. Het is voor hem een mooie uitdaging te ontdekken wat ieders drijfveren zijn en hoe die, ondanks verschillen, tot verbinding kunnen leiden. Theo biedt zowel individuele coaching aan (waaronder managementcoaching) als systeem- en relatiecoaching. Hij is geschoold in de emotie focussed relatietherapie. Afspraken kunnen online of in de spreekkamer plaatsvinden.

Vraag meteen een afspraak aan >

John de Vet

Als ervaren trainer in meditatie en mindfulness en auteur van het boek ‘Leren Mediteren’ en ‘Mindfulness teksten’ is John de ideale coach als het gaat om meditatiecoaching. Deze vorm van coaching is uitermate geschikt voor wie op duurzame wijze meer rust, acceptatie en evenwicht wenst te ervaren in zijn leven. Naast individuele coaching biedt John ook mindfulness- en meditatietrainingen aan in groepsverband. Afspraken kunnen online, in de praktijklocatie van Coaching for Care te Weert of op een externe locatie plaatsvinden. 

Vraag meteen een afspraak aan >

Anita van Limpt

Anita heeft haar sporen verdiend als consultatief verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg. Zij heeft een pragmatische, doortastende aanpak. Vanuit een warme betrokkenheid is zij eerlijk en direct. Anita biedt zowel individuele coaching aan (o.a. burnoutcoaching en traumacoaching) als teamcoaching.

Afspraken kunnen online of in de praktijklocatie te Weert plaatsvinden. In overleg ook op een externe locatie. 

 

Vraag meteen een afspraak aan >

Sanne Scheepers

Psycholoog Sanne Scheepers is als gedragsdeskundige geschoold in het bereiken van gedragsverandering op het vlak van leefstijl en omgaan met stress. Tevens is zij gekwalificeerd in traumabehandeling.

Sanne biedt op laagdrempelige wijze individuele ondersteuning bij psychische vermoeidheid, trauma, leefstijlverandering en omgaan met stress. Afspraken kunnen online of in de praktijkruimte te Weert plaatsvinden. In overleg kan dit ook op een externe locatie. 
Inzet van ehealth en virtual reality behoort tot de mogelijkheden om vaardigheden in te oefenen.

Vraag meteen een afspraak aan >

Jeroen Zwegers

Psycholoog Jeroen Zwegers helpt je op weg bij loopbaanvraagstukken, burn-out en stress op het werk. Psychologisch onderzoek, bijvoorbeeld naar je intellectuele sterktes en zwaktes, behoort daarbij tot de mogelijkheden. Jeroen helpt je op prettige wijze te verkennen welke eigenschappen jou als persoon kenmerken en bespreekt met jou waar jouw ontwikkelkansen liggen. Afspraken kunnen in de praktijklocatie te Weert plaatsvinden of online. In overleg ook op een externe locatie.

Eventueel kan aanvullend gebruik worden gemaakt van e-health en virtual reality, ten behoeve van het trainen van vaardigheden.

Vraag meteen een afspraak aan >

Steven Duinkerke

Met zijn jarenlange ervaring als zorgprofessional en als bestuurder van meerdere instellingen beschikt  Steven over een brede achtergrond. Hij volgde zijn coachingopleiding bij de International Coaching Federation. Steven helpt je graag je talenten te optimaliseren binnen de context van jouw professionele organisatie. Niet alleen managers zijn bij hem welkom om zich te ontplooien, maar iedereen die meer van het beste uit zichzelf wil halen.

Afspraken kunnen online plaatsvinden of in de praktijklocatie te Weert. In overleg kan dit ook op een externe locatie.

Vraag meteen een afspraak aan >

Kristy Hermans

Kristy Hermans heeft inmiddels als psycholoog jaren ervaring met het trainen en coachen van zorgmedewerkers en zorgteams. Kristy zal samen met jou jouw sterke kanten en krachten exploreren en versterken. Zij werkt vanuit een positieve insteek en is laagdrempelig in het contact. In een vertrouwelijke sfeer zal zij de uitdagingen die op verschillende levensgebieden kunnen liggen, met jou onderzoeken en daarin concrete handreikingen aanreiken om jou stap voor stap te laten groeien. Afspraken kunnen online of in de praktijkruimte te Weert plaatsvinden.

Vraag meteen een afspraak aan >