Tarieven

Individueel gesprek

Het tarief voor een individueel coachingsgesprek van 1 u bedraagt €125, exclusief 21% btw. Het tarief van senior coach Steven Duinkerke bedraagt €170 per uur, ex btw.

Indien de coaching plaatsvindt op een andere locatie dan bij Coaching for Care wordt 0,35€ per kilometer in rekening gebracht. Per 15 minuten reistijd wordt 15€ in rekening gebracht. Voor zakelijke coaching is dit bedrag exclusief btw. 

Veel werkgevers hebben een jaarlijks budget voor duurzame inzetbaarheid of persoonlijke ontwikkeling. Vraag na in jouw organisatie wat de mogelijkheden zijn.

Kosten voor coaching zijn boven een bedrag van €250 voor particulieren volledig belasting aftrekbaar, mits het gaat om kosten die gezien worden als studiekosten en scholingsuitgaven.

Check zelf de voorwaarden bij de belastingdienst.

Teamcoaching

De kosten voor teamcoaching zijn €190 per uur (exclusief 21% btw). Indien de teamcoaching plaatsvindt in de groepsaccommodatie van Coaching for Care wordt €200 (exclusief 21% btw) per dagdeel in rekening gebracht voor huur van de ruimte. 

De groepsaccommodatie is als vergaderzaal geschikt voor 20 personen. Voor het onbeperkt koffie/theearrangement geldt een tarief van €12,50 pp. (exclusief 21% btw). Lunch en borrel kunnen geregeld worden.

Indien de coaching op een andere locatie dan Coaching for Care plaatsvindt, wordt 0.35€ (excl btw) per kilometer in rekening gebracht en per 15 minuten reistijd vanaf Coaching for Care 15€ (excl btw).

Neem contact op voor een offerte op maat.

Relatiecoaching

Voor relatiecoaching wordt een tarief in rekening gebracht van €110 per uur (exclusief 21% btw). Een gesprek met beide partners duurt meestal anderhalf uur. 

Indien de relatiecoaching op een andere locatie dan Coaching for Care plaatsvindt, wordt 0.35€ (excl btw) per kilometer in rekening gebracht en per 15 minuten reistijd vanaf Coaching for Care 15€ (excl btw).

Training Leren Mediteren

De training Leren Mediteren bevat 8 groepsbijeenkomsten en vindt plaats op donderdag van 16u tot 17u. Elke maand is er een instapmogelijkheid voor nieuwe deelnemers. 

Deze training kost 225€ (excl 21% btw) per deelnemer.